Laat hieronder je e-mail adres achter. Je krijgt een seintje wanneer het boek beschikbaar is

Van start up naar scale up

Je bedrijf blijft maar groeien en groeit van start-up naar een scale-up. Meer klanten bedienen en een groter team om leiding aan te geven. De noodzaak om beter samen te werken wordt steeds groter. Hoe organiseer je dat?

In dit boek worden 5 secret handholds gedeeld hoe je door middel van verbindend leiderschap leiding kan geven aan jouw scale-up.  Met oog voor zowel de harde als zachte kant van het effectief opschalen van je onderneming.

De auteur, N. Hardam MSc combineert zijn ervaring als voormalig officier der mariniers, ondernemer en adviseur in dit pragmatische managementboek om leidinggeven aan een scale-up tot een succes te maken.

Een must read voor elke scale-up leider.

Niels en Ragnar

Vergroot je organisatiekracht

Wat ga leren?

Een praktisch methode voor Scale Up Leiders om organisatiekracht te vergroten:

Effectief samenwerken tussen je commerciële en operationele teams

Praktische communicatie formats voor je teams om elkaar beter te begrijpen en samenwerken

Een juiste balans tussen structuur en flexibiliteit. Georganiseerd, maar niet overgeorganiseerd.

Welke experts je wel en niet nodig hebt. Wat zijn belangrijke KPI's?

Hoe je een lerende organisatie kan ontwikkelen

Achtergrond, Niels Hardam MSc

Ervaren verbindend leider als ondernemer en militair

Niels Hardam, MSc bundelt zijn 20+ jaren ervaring en kennis als leider in chaotische en dynamische omgevingen in dit managementboek van start up naar scale up.

Zijn missie is om groeiondernemers verder te helpen om een robuuste, schaalbare onderneming te ontwikkelen zodat ze succesvol door de chaotische en veeleisende rollercoaster fase van hun onderneming heenkomen.

2003 - 2015: Zijn ervaring als officier der mariniers in conflictgebieden zoals Afghanistan en Mali geven hem een unieke kijk op leiderschap. Ook heeft hij extreem zware militaire opleidingen en trainingen succesvol doorlopen, dit maakt hem ervaringsdeskundige op het gebied van leidinggeven onder druk.

2015 - Nu: Na 9 jaar ondernemen bij diverse start- en scale ups, merkt hij op, dat de chaos en grote dynamiek tijdens het opschalen van een bedrijf door middel van een gestructureerde aanpak opgelost kan worden.

TRACKRECORD - als ondernemer
Niels heeft meerdere start ups geholpen met het realiseren van idee naar meer dan 1 miljoen euro omzet binnen 2 jaar tijd. Eén van zijn bedrijven is op weg om door te groeien naar 5 miljoen euro omzet per jaar. 

2016 - 2018: Met zijn wetenschappelijke bedrijfskundige diploma aan het de Erasmus Universiteit op het gebied van strategisch management en ondernemerschap geeft hem vanuit wetenschappelijk perspectief inzicht hoe je de rollercoaster fase succesvol en gestructureerd kan overwinnen. 

Niels Militair-1
Klimroute

Vergroot je organisatiekracht